apartamente noi bucuresti
Facebook MilitariResidence

Despre noi

Povestea imobiliara

 

Amplasat in vestul Bucurestiului  in sectorul 6 cartierul Militari este unul dintre cele mai populate cartiere ale capitalei  (sectorul 6 conform recensamantului din 2002 aceasta este peste 370000 locuitori permanenti (in comparative Iasi-al doilea oras ca numar de locuitori din Romania-are in 2010 321000 locuitori ). Populatia sectorului 6 este este in general o populatie active media de varsta este de 14-54 ani.

Primele date legate de zona de vest a Bucurestiului si in special de cartierul Militari sunt din secolul 14 - 16 cand este mentionata localitaea Chiajna si satul Rosiul.

Istoria numelui cartierului este legata de improprietarirea cadrelor militare medii in secolul 19 datorita apropierii de principalele obiective militare ale Bucurestiului de atunci (pirotehnia, ganizoane, ateliere militare).

La inceput avand o structura bazata pe constructii de case, evoluatia arhitectonica a cunoscut o crestere spectaculoasa incepand cu anii 50 cand au fost construite primele 8000 de apartamente, iar pana in 1989 s-au construit aproximativ 40000 de apartamente.

Fiind considerat principala poarta de intrare in Capitala in zona de N-V (A1 si E85 se termina direct in principalul bulevard al cartierului –Iuliu Maniu) cartierul beneficiaza de toate tipurile de transport in comun  si care fac legatura directa cu principalele puncte de interes ale capitalei P-ta Universitatii, P-ta Unirii, Gara de Nord etc. si indirect prin linia de Metrou (magistrala 3) cu toate din Bucuresti.

Situat pe principala artera care face legatura inntre Iuliu Maniu si Chiajna ansamblul Militari Residence face parte integranta din cartierul militari, cu o populatie preponderent activa, media de varsta fiind sub 40 ani. Militari Residence inglobeaza alaturi de cele 10000 de apartamente deja finalizate o multitudine de atractii si facilitati create atat pentru locuitorii ansamblului, cat si pentru prietenii acestora cum ar fi Piscina exterioara cu o capacitate de 1000 de locuri, centru wellness cu bazin interior de 800 mp, club spa, Ball room-uri, restaurante, pizzeria, locuri de joaca, si nu in ultimul rand 10000 mp de parcuri.

Raspunzand nevoilor locuitorilor din Militari Residence, RATB a pozitionat o statie de autobuz pentru traseele 138 si 178 in interiorul complexului care fac legatura cu km 0 al  Bucurestiului.

Cele 10000 de apartamente sunt grupate in blocuri cu inaltime de p+4-p+7, si cuprind o varietate mare de compartimentari, cu suprafete de la 32mp utili pana 71mp utili . Blocurile sunt dotate (in functie de numarul de apartamente pozitionate pe etaj) de unul sau doua  lifturi moderne. Apartamentele sunt finisate la cel mai inalt standard calitativ, placarile sunt executate cu gresie si faianata Spania, si italia,parchetul triplustratificat este 12 mm grosime, compartimentarile interioare ale blocurilor sunt executate cu caramida tip porotherm de 25 cm grosime peste care este aplicata o tencuiala mecanizata cu ceresit, instalatiile electrice de 1,5mm ,  tamplaria este executata pe profil Veka (Germania) si geam termopan de tip tripan, instalatiile sanitare sunt confectionate din pex.

 

De ce Militari Residence

-pentru ca am incercat sa va respectam dreptul de proprietate si nu am inpus neinchiderea balcoanelor sau restricia modificarii apartamentelor
- pentru ca Miitari Residence are cel mai transparent mod de administrare al imobilelor(fiecare locuitor are un drept de vot in asociatia de proprietri prin care poate influenta deciziil acesteia)
-pentru ca nu exista taxe de mentenanta,toate cheltuielile administratiei fiind mentionate in listele de intretinere care este postata online pe www.mradministratie.ro
-pentru ca este singurul cartier din zona care este legat la sistemul de apa si canalizare al Bucurestiului (asociatia avand in acest sens contract incheiat cu Apanova)
-pentru ca terenul aferent drumurilor, aleilor si parcurilor este vandut odata cu apartamentul in cota parte indiviza fiecarui comparator.
-Pentru ca nu este oferita nicio exclusivitate vreunei firme distribuitoare de internet ,telefonie, sau televiziune, in ansamblu existand toti furnizorii de pe piata, singurii car aleg ce furnizor este mai competitiv sunt cumparatorii
-pentru ca toate blocurile sunt legate la reteaua de energie electrica prin transformatoare care coboara tensiunea din medie in joasa tensiune, transformatoare care deservesc doar blocurile din cartier,
-pentru ca la momentul achizitiei apartamentului beneficiezi de garantie pentru tot ce este in apartamentul tau cat si in blocul tau.
-pentru ca fiecare apartament la momentul cumpararii beneficiaza de o cota parte din parcarea imobilului drept urmare poti parca oriunde in spatiile destinate parcarilor auto.
-pentru ca desi normele legale nu o impun ne-am gandit la situatiile de necesitate si am instalat hidranti functionali pentru pompieri
-pentru ca desi blocurile sunt conectate la reteaua de apa a orasului Bucuresti pentru a nu exista lipsa de presiune in coloanele de apa am instalat vase tampon cu pompe automatizate pentru a avea o presiune constanta de 4,5 bari

-Pentru ca atunci cand am construit Militari Residence ne-am pus in pielea ta, cumparatorul nostru, si am incercat sa ne gandim si sa anticipam tot ceea ce tu ai nevoie de la un apartament si am incercat desi cateodata a fost deosebit de dificil sa ti le oferim.