apartamente noi bucuresti
Facebook MilitariResidence

Blog Militari Residence

Bine ati venit pe blogul Militari Residence!

Acesta este un spatiu destinat atat comunitatii actuale din complexul rezidential Militari Residence, cat si celor interesati sa achizitioneze o locuinta in aceasta zona. Aici veti gasi cele mai noi stiri despre evenimentele si activitatile din complex, dar si informatii care pot prezenta interes pentru membrii comunitatii noastre. Daca sunteti interesat de achizitionarea unei locuinte intr-un cartier nou din zona Militari, va invitam sa contactati Departamentul de vanzari directe.

Oferim comision pentru fiecare client recomandat.

 • Apartamente noi in Bucuresti

  Apartamente noi in Bucuresti

  Considerat (si pe buna dreptate) motorul economic, cultural si politic al Romaniei orasul Bucuresti este pe de alta parte cel mai important pilon al pietei imobiliare romanesti. Asa cum reiese din numeroase studii orice schimbare in dinamica pietei imobiliare incepe in Bucuresti.
  5 comentarii 8867 vizualizari
 • Garsoniera dubla sau 2 camere ieftine?

  Garsoniera dubla sau 2 camere ieftine?

  Exista o tendinta clara in ultima vreme in piata imobiliara, cu precadere in randul tinerilor, care consta in achizitionarea unui imobil reprezentand fie 2 camere ieftine, fie garsoniera dubla. Cererea mare pentru ambele variante are la baza doua criterii clare: satisfacerea nevoii de spatiu si comfort siincadrarea intr-un buget care sa-ti permita un inceput de viata noua.
  0 comentarii 15925 vizualizari
 • Trei camere - Prima Casa

  Trei camere - Prima Casa

  Care sunt preferintele romanilor legate de achizitionarea unui apartament prin programul prima casa?
  1 comentariu 8949 vizualizari
 • Garsoniere Militari Residence

  Garsoniere Militari Residence

  Vara asta se poarta ofertele pentru garsoniere de vanzare in Militari Residence! Cel mai mare dezvoltator imobiliar din vestul Bucurestiului ofera spre vanzare garsoniere in Bucuresti in cele mai avantajoase conditii de pe piata. Garsonierele sunt livrate la cheie, in termen de 2 saptamani de la alegerea finisajelor. Preturile incep de la 21.046 euro, pentru plata cash se acorda o reducere de 50 euro/mp. Se accepta, de asemenea, achizitionarea prin credit bancar, fie prin programul Prima Casa, fie prin credit ipotecar. Oferim consultanta gra ...
  0 comentarii 6690 vizualizari
 • Vanzari garsoniere Militari Residence: investitie sigura

  Vanzari garsoniere Militari Residence: investitie sigura

  Fiind cel mai mare centru universitar din tara si oferind, in acelasi timp, cele mai multe oportunitati de angajare, Bucurestiul are o piata imobiliara foarte activa pe segmentul de inchirieri. In urma unui studiu de piata efectuat de Departamentul de marketing al celui mare dezvoltator imobiliar din zona de vest a Bucurestiului, Militari Residence, s-a observat ca cele mai cautate sunt garsonierele. Avand un pret de achizitie accesibil, investitia poate fi amortizata in cativa ani. Potrivit aceluiasi studiu, o garsoniera in zona Militari este ...
  0 comentarii 6742 vizualizari
 • Garsoniere de vanzare in Militari - pret 21.046 euro

  Garsoniere de vanzare in Militari - pret 21.046 euro

  O casa noua reprezinta, de multe ori, un inceput de drum. Te invitam sa iti incepi vara intr-o casa noua in complexul Militari Residence! Ti-am pregatit cele mai bune oferte pentru garsoniere de vanzare, dar si multe surprize! Iti oferim spre vanzare garsoniere spatioase, cu dimensiuni si compartimentari diverse, cu finisaje alese de tine - dintr-o gama variata -, la cele mai bune preturi de pe piata.
  0 comentarii 4300 vizualizari